Op zoek naar een specifiek antwoord?

Wij krijgen veel vragen vanuit onze klanten. We helpen je graag om deze vragen te beantwoorden, om die reden hebben we ook een veelgestelde vragen pagina opgezet waar je snel en direct antwoord krijgt. Nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact op.

Waar zitten jullie gevestigd?

GODZ is gevestigd in het centrum van Empel (’s-Hertogenbosch) aan de Burg. Godschalxstraat 54.

Hoe retourneer ik een product?

Je kunt een product retourneren via ons Modelformulier voor herroeping. Neem hiervoor vooraf wel even contact op met ons. Tevens kun je ook langskomen in onze winkel.

Hoelang naar aankoop kan ik retourneren?

Bij aankoop in onze winkel en onze webshop kun je de kleding 14 dagen na aankoop retourneren, mits nog in originele staat.

Op wie is jullie collectie gericht?

Met meer dan 40 verschillende merken bieden wij een grote diversiteit voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ons brede assortiment aan merken valt in de middenklasse prijscategorie en is zeker goed betaalbaar, ook geven wij altijd verrassende kortingen.

Zitten er verzendkosten aan mijn online bestelling?

Ja. Op Godz.nl hanteren wij standaard €4.95 verzendkosten. Bij een bestelling boven de €80 betaal je geen verzendkosten.

Is shoppen bij Winkelstraat.nl veilig?

Winkelstraat.nl is aangesloten bij ‘Thuiswinkel Waarborg’ en is daarmee een veilige en betrouwbare webshop. Lees ook de ervaringen van duizenden andere tevreden klanten op de onafhankelijke klantbeoordelingensites  Kiyoh en Trustpilot.